COVID-19 udsætter lotteri til efter sommerferien
I AGF A/S ser vi med stor alvor på den aktuelle COVID-19 sundhedskrise og derfor har vi valgt at udsætte Det Store Østjyske Fodboldlotteri til efter sommerferien.

Vi følger situationen tæt og melder en ny lotteriperiode ud, så snart der er overblik over situationen.

Sådan gik det i 2019

Det Store Østjyske Fodboldlotteri blev for første gang afholdt i 2019 hvor 15 samarbejdsklubber var med til at sælge Det Store Østjyske Fodboldlotteri. Lotteriet blev en stor succes og genererede ca. en halv million til de deltagende samarbejdsklubber.

Ekstrachancen

Ekstrachancen blev vundet af Birgitte, som med lodnummer 75.119, vandt et Samsung 49 – 4K UHD QLED TV. Birgitte var naturligvis derfor ekstra glad for at hun købte en lodseddel fra Det Store Østjyske Fodboldlotteri, da en U10 dreng fra IF Lysengs fodboldafdeling, bankede på hendes dør.

Salgskonkurrencer

Flere samarbejdsklubber deltog i de tilhørende salgskonkurrencer og kunne derfor se frem til nogle fede præmier og oplevelser.

De bedst sælgende årgange blev TRIF U12 Drenge, Viby IF U9 Drenge og Skødstrup SF’s U11 Drenge. Det betød at de med stor glæde til følge vandt en times træning på Fredensvang med AGF’s Cheftræner David Nielsen.

Den bedst sælgende spiller blev Axel fra TRIF som alene solgte imponerende 131 lodsedler.

Se hvordan det så ud i videoen her: